Pedicure voor diabetes

Pedicure voor diabetes

Welkom op de website van Voetjes pedicure. Een van de gevolgen van diabetes is dat u last kunt krijgen van klachten aan uw voeten. Zo kunt u last krijgen van onder andere kloven, eelt, likdoorns en blaren. Erg vervelend en pijnlijk! Bij Voetjes pedicure bent u van harte welkom voor een pedicure voor diabetes.

Dé behandeling voor uw voeten

Indien u diabetes heeft, is een regelmatig bezoek aan de pedicure een verstandige beslissing. Te lang blijven rondlopen met voetklachten maken de klachten nog erger, waardoor u nog meer pijn ervaart. Ook als u geen klachten heeft, is het raadzaam om toch een aantal keer per jaar naar de pedicure te gaan. Voorkomen is immers beter dan genezen! Bij een pedicure voor diabetes behandeling worden, afhankelijk van uw klachten, eelt en likdoorns verwijdert. Uw nagels worden geknipt en daarna worden uw voeten verzorgd met speciale voetverzorgingsproducten. De behandeling duurt 45 minuten en is eventueel uit te breiden met een voetmassage en het lakken van uw teennagels. Als diabetespatiënt kunt u de behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Informeer bij uw zorgverzekering voor de mogelijkheden.

Meer informatie of een afspraak maken?

Wees zuinig op uw voeten en geef ze de aandacht die ze verdienen. Een pedicure voor diabetes behandeling wordt uitgevoerd door Ineke, een gecertificeerde pedicure die op een professionele wijze uw voeten verzorgt. Wilt u meer informatie over de behandeling of direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Voetjes pedicure in Schiedam, op het telefoonnummer: 0644312343. Ook is het mogelijk om de behandeling te boeken bij Schoonheidssalon Kimberly’s in Delft.

Afspraak maken
Top