Pedicure Schiedam

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor een Pedicure in Schiedam? Maak kennis met Voetjes pedicure. Ineke is een gecertificeerd pedicure die uw voeten de aandacht geven die ze verdienen. U kunt voor een afspraak terecht in Schiedam of Delft.

Pedicure Schiedam

Voeten die gezien mogen worden

Uw voeten hebben heel wat te verduren. U loopt ermee, u rent ermee. Ze vangen de schokken op en dragen uw gewicht. Niet zo gek dus, dat u last kunt krijgen van voetklachten. Vervelende klachten zoals eelt, kloven, likdoorns en blaren, zorgen niet alleen voor pijn, maar zorgen er ook voor dat u zich onzeker voelt over uw voeten. Een pedicure in Schiedam bij Voetjes pedicure zorgt ervoor dat uw voeten weer gezien mogen worden. Tijdens de behandeling van 45 minuten worden uw voeten optimaal behandeld en verzorgd. Klachten zoals likdoorns, eelt en blaren worden op een verantwoorde manier verwijderd. Uw nagels worden geknipt en uw voeten worden vervolgens verzorgd met speciale voetverzorgingsproducten. Het resultaat: verzorgde voeten die zacht aanvoelen en gezien mogen worden!

Medische pedicure behandeling

De behandeling kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een voetmassage en/of het lakken van uw teennagels. Last van klachten als gevolg van een ziekte, zoals diabetes of reuma? Boek dan een speciale medische pedicure behandeling. Deze behandeling is gericht op het behandelen van voetklachten die het gevolg zijn van diabetes of reuma. Vaak wordt deze medische pedicure behandeling (deels) vergoed door uw zorgverzekering! Meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op met Voetjes pedicure via het telefoonnummer: 0644312343.

Afspraak maken
Top