Pedicure Delft

Op zoek naar een goede pedicure in de regio Delft? Maak kennis met Voetjes pedicure. Ineke is een gediplomeerd pedicure die uw voeten de verzorging geven die ze verdienen. U kunt een afspraak maken met haar via Schoonheidssalon Kimberly’s in Delft. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk in Schiedam.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

U denkt er misschien niet altijd bij na, maar uw voeten krijgen aardig wat te verduren. Het is daarom ook van belang uw voeten regelmatig te (laten) verzorgen. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt ook een bezoekje brengen aan Voetjes pedicure in Delft. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ineke werkt met professioneel apparatuur en kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten, zo weet u dat uw voeten in goede handen zijn. De behandeling duurt 45 minuten en bestaat uit:

Pedicure Delft

  • Reiniging en desinfecteren van de huid
  • Knippen van teennagels
  • Indien nodig: het verdunnen van de nagels en het verwijderen van likdoorns en eelt
  • Reinigen van de omgeving van de nagels
  • Verzorging van de voeten door middel van een voetcrème of huidolie

Uitbreiding of medische behandeling

Indien u dit wenst, kunt u de behandeling uitbreiden met een heerlijke voetmassage of het lakken van uw teennagels in een mooie kleur naar keuze. Ook biedt Voetjes pedicure een speciale behandeling voor mensen met voetklachten als gevolg van diabetes en reuma. Deze behandeling wordt vaak ook (voor een deel) vergoed door uw zorgverzekering. Neem nu contact op met Voetjes pedicure in Delft om een afspraak te maken. U kunt bellen via het telefoonnummer: 0644312343. Hopelijk tot snel!

Afspraak maken
Top