Pedicure behandeling

Lopen, rennen, staan… Uw voeten hebben aardig wat te verduren. Heeft u last van vervelende klachten? Ervaart u pijn? Geef uw voeten de aandacht en de verzorging die ze verdienen met een pedicure behandeling. Voetjes pedicure zit gevestigd in Schiedam. U kunt bij Ineke terecht voor de gangbare pedicure, maar ook voor een medische pedicure behandeling.

Pedicure behandelingUw voeten in goede handen

Klachten aan uw voeten kunnen erg hinderlijk zijn. Het zorgt voor pijn en ongemak en belemmert u bij beweegactiviteiten. Daarnaast zien uw voeten er minder fraai uit en hierdoor kunt u zich onzeker voelen. Met een pedicure behandeling bij Voetjes pedicure zijn uw voeten in goede handen. Tijdens de behandeling krijgen uw voeten de aandacht die zij verdienen. Klachten zoals eelt, likdoorns, kloven en blaren worden verwijderd. Uw teennagels worden geknipt en eventueel ingegroeide nagels worden behandeld. Daarna worden uw voeten verzorgd met een speciaal verzorgingsproduct voor de voeten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ineke is een gecertificeerd pedicure en werkt uitsluitend met professionele apparatuur en kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten. De behandeling duurt 45 minuten en kan eventueel uitgebreid worden met een voetmassage of het lakken van uw teennagels. Standaard bestaat de behandeling uit:

  • Reiniging en desinfecteren van de huid
  • Knippen van teennagels
  • Indien nodig: het verdunnen van de nagels en het verwijderen van likdoorns en eelt
  • Reinigen van de omgeving van de nagels
  • Verzorging van de voeten door middel van een voetcrème of huidolie

Ook medische behandelingen

Naast een gangbare pedicure behandeling, kunt u bij Voetjes pedicure ook een speciaal medische pedicure behandeling boeken. Deze behandeling is gericht op het voorkomen of behandelen van voetklachten als gevolg van diabetes of reuma. Afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact op via telefoonnummer: 0644312343.

Afspraak maken
Top