Medische pedicure

Een ziekte zoals diabetes of reuma veroorzaakt vervelende klachten aan uw voeten. Zo kunt u last krijgen van eelt, likdoorns, blaren en kloven. Het is verstandig om uw voeten regelmatig te laten controleren en te verzorgen bij een medische pedicure. Voorkomen is immers beter dan genezen. Bij Voetjes pedicure bent u aan het goede adres, Ineke is een gediplomeerd medische pedicure en geeft de reumatische-, diabetische- en oude voet de verzorging die het nodig heeft.

Medische pedicureEen behandeling waar uw voeten blij van worden

Als u last heeft van diabetes of reuma dan is een goede voetverzorging van groot belang. Zo voorkomt u dat er klachten ontstaan die pijn veroorzaken. Een regelmatig bezoek aan een medische pedicure zorgt ervoor dat opkomende klachten snel gesignaleerd en aangepakt kunnen worden. Ineke is op de hoogte van de voetklachten die een ziekte zoals diabetes en reuma met zich mee brengen. Tijdens uw pedicure afspraak onderzoekt zij uw voeten uitvoerig, behandelt deze en geeft u advies over voetverzorging. De behandeling duurt 45 minuten. Tijdens deze behandeling worden uw voeten gereinigd, worden de klachten behandeld, teennagels geknipt en uw voeten verzorgd. Tevens is het mogelijk om de behandeling uit te breiden met een heerlijke voetmassage en een teennagellak behandeling.

Boek nu een medische pedicure behandeling

Ervaar de weldaad van verzorgde voeten en boek een medische pedicure behandeling bij Voetjes pedicure in Delft! Omdat het om een medische behandeling gaat, wordt de pedicure vaak (deels) vergoedt door uw zorgverzekering. Neem voor meer informatie hierover contact op moet uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden. U kunt ons bellen via het telefoonnummer: 0644312343.

Afspraak maken
Top